Persberichten

Codemotion Amsterdam: 16 en 17 mei
Kromhouthal | Amsterdam Noord

Aankondiging Codemotion Amsterdam: de grootste multitrack Tech Conferentie voor developers en tech lovers, georganiseerd in 8 landen in EMEA, komt voor het tweede jaar terug naar Amsterdam.

2 dagen, 6 tracks, meer dan 60 talks van de beste sprekers van bedrijven zoals Twitter, IBM, Google, Cisco, Mozilla, Microsoft en meer.

AI/Machine Learning, Reactive Programming, DevOps, Security, Javascript, Mobile, Bigdata/Cloud, Architectures, Game Dev zijn de hoofdonderwerpen tijdens de conferentie.

Conferentie!

Meer dan 700 software developers en IT professionals worden verwacht deel te zullen nemen aan de tweede editie van Codemotion Amsterdam, de internationale tech conferentie, die voor de tweede keer wordt gehouden in Amsterdam op 16 en 17 mei.

Codemotion verwacht meer dan 60 talks binnen twee dagen naar Amsterdam te brengen, 6 parallelle tracks welke populaire onderwerpen zullen aansnijden voor software developers: AI/Machine Learning, Reactive Programming, DevOps, Security, Javascript, Mobile, Bigdata/Cloud, Game Dev, Frontend/Backend, Architectures.

4 Keynoters Terri Burns ̶ Associate Product Manager van Twitter; Mike Lee ̶ Mayor en oprichter van Appsterdam; Nathan Marz ̶ Lead Engineer en oprichter van Stealth Startup; Russ Olsen ̶ Vice President van Cognitect; meer dan 60 sprekers, bekende persoonlijkheden en de beste tech bedrijven zoals Twitter, IBM, Google, Cisco, Mozilla, Microsoft, Atlassian, Amazon, RedHat en vele anderen komen vanuit de hele wereld.

Startup

Codemotion is ook een startup!
De meest veelbelovende tech startups van ontwrichtende Startup Accelerators die er zijn, hebben zich aangemeld voor de Europese oproep. Zij zullen deelnemen aan de Startup Showcase, een uitstekende gelegenheid voor geweldige developers om hun eigen product ten toon te stellen aan developers, engineers, en internationale bedrijven die het evenement zullen bijwonen.

Sponsor & Recruiting

Codemotion is van grote waarde als ontmoetingspunt tussen werkgevers en werkzoekenden op tech gebied.
Door samen te werken met de beste tech bedrijven (zoals Cisco, Intel, Irdeto, Bol.com) kan Codemotion aan alle deelnemers een speciaal kanaal bieden waar geleerd kan worden over de nieuwste technologische oplossingen, de best practises en dat toegang geeft tot gereserveerde open posities.

Codelab hands-on

Voor de allereerste keer tijdens Codemotion Amsterdam, is het voor conferentie deelnemers mogelijk om gratis een speciale Codelab hands-on bij te wonen. Daar zullen zij kennismaken met de nieuwe Cisco mogelijkheden, aangeboden door Spark en Tropo services.

Community & Networking

Top Tech Communities zal worden gehouden in de Community hoek, een aangepaste ruimte om de meest uitnodigende en actieve communities in Nederland te ontmoeten.
Tech Communities, developers, architects, designers, makers en startuppers: Codemotion is een unieke gelegenheid om te netwerken en ideeën en passie voor het vak uit te wisselen.
The Codemotion People: dit is het kloppende hart van Codemotion, een evenement voor communities door communities, dat zich focust op coders en hun behoeften.

Info: info@codemotion.it
Flavia Weisghizzi
http://amsterdam.codemotionworld.com/

—–

Over Codemotion

Codemotion is één van de grootste tech conferenties voor software developers in Europa met een internationaal netwerk van 40.000 developers en 1500 sprekers.
Het biedt een unieke gelegenheid aan alle bezoekers om nieuwe inspiratie, energie en kennis op te doen. En het is tevens een kans om te netwerken met andere bezoekers die even gepassioneerd zijn over coding.

Codemotion staat open voor alle talen en technologieën. We willen de top van bekwame developers, die buiten het kader denken en de kruising in technologie en programmering begrijpen, bij elkaar brengen. De conferentie is gecreëerd om bezoekers aan te moedigen een duik te nemen in nieuwe onderwerpen en communities, waar zij niet frequent mee in aanraking komen.

http://www.codemotionworld.com

Main Sponsor